Kezdőoldal » Otthon » Kert » Tescoban kapható Daewoo...

Tescoban kapható Daewoo fűkasza mennyire lehet jó?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 16. 20:13
 1/7 anonim ***** válasza:
37%

50 ezer alatti benzines fűkasza csak dísznek jó, vagy max arra ha van a pár nyégyzetméternyű gyeped és azt akarod évente 1-2 szer lecsapatni.

Az a gond ezekkel az olcsó kaszákkal hogy nagyon gyorsan kipurcannak, gagyi anyagokból van összetákolva.

2018. ápr. 16. 20:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Kicsit ellent mondanék, bár a szóban forgót nem ismerem. 5 éve vettem 18.000 románoktól olyan gagyi kínait, 52cm3-est. Az igaz hogy a karburátor egy év után meghalt, szervízben adhattak volna 4000-ért másikat, de volt 5200-ért olyan, amire azt mondták, ezzel nem lesz gond. És így is van, 850nm2-ert kaszálok kb 3 hetente, most is csak elővettem, első rántásra indult. Szóval azért ki lehet fogni, de lehet hogy csak nekem volt szerencsém.
2018. ápr. 16. 20:53
 3/7 A kérdező kommentje:
Akkor ajánljatok nekem 50-60 ezer körül.
2018. ápr. 16. 22:51
 4/7 anonim ***** válasza:

Fuxtec.

Az olcsóbb 40 E Ft-os is jól dolgozik. Természetesen, még a drágább verzió se való profi felhasználóknak (az inkább 200 körül keresendő), de párszáz m2-re megteszi, a legnagyobb gazt is viszi damillal, nem szálanként kell levadászni vele a 20 centis füvet, mint az 1 LE-sekkel.

2018. ápr. 17. 07:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Tesco-sat ne vegyél ha nem akarsz szívni vele. 1-2 évente új néven új színben dobják fel ugyanazt, pár éve Grasshopper volt, utána Gerdenfield, Straus stb. de ha jobban megnézed akkor a burkolat alatt az utolsó csavarig egyformák. Én egyszer vettem még anno Grasshoppert, de csak a nyűg volt vele, először ment rendesen, másodjára már alig indult és mindig leállt. Garanciába cserélték de ugyanolyan hulladék volt a másik is, pedig nem nyomtam neki. Most egy Al-Ko-t használok, még a régi német gyártmány de már lassan széthullik és semmit nem kapni hozzá, csak utángyártott vackokat az újabb típusokhoz (kínai). Az utóda Stihl vagy Husqvarna lesz.
2018. ápr. 19. 19:09
 6/7 THK válasza:

Pár hete vettem a TESCO-ban Daewoo DBC520 fűkaszát hétvégi kedvezménnyel 34e-ért (egyébként 50e-ért forgalmazzák)

Persze, a hevedere nagyon ratyi (de legalább kétvállas, szemben pár másik olcsó típussal), annyira gyenge zárnyelvvel, hogy azt ragasztószalaggal átkötöttem és ki-be csatolás helyett inkább hátulról bújok bele. Amint látok valahol majd egy jó hevedert lecserélem, addig meg jó ez így is.

A damilfej is egyszerű műanyag, bár az Al-ko, Strauss kategóriánál jobb kivitelben, szépen használható, de idővel azt is érdemes cserélni.

Ám ezek minden belépőszintű modellnél így vannak, olcsón cserélhető alkatrészek, és ami igazán fontos, az a motor - és az nagyon jó! Két példánya is járt nálam, mindkettő ugyanúgy könnyen (nagyon jó a berántómechanikája), pöccre indul hidegen és melegen is, szép egyenletesen jár és erős.

Szóval alap cucc, de hasonló árú kínaiaknál mindenben érezhetően jobb: az akciós árát nagyon megéri.

2019. jún. 11. 23:48
 7/7 anonim válasza:

Hat évvel ezelőtt vettem Strauss -t .

Na mi adagoló fejet kellett cserélném meg egyszer javították 10 000 forintért.

Elég sokat használtam rossz terepen is magas gazba.

júl. 16. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!