Tescoban kapható Daewoo fűkasza mennyire lehet jó?
50 ezer alatti benzines fűkasza csak dísznek jó, vagy max arra ha van a pár nyégyzetméternyű gyeped és azt akarod évente 1-2 szer lecsapatni.
Az a gond ezekkel az olcsó kaszákkal hogy nagyon gyorsan kipurcannak, gagyi anyagokból van összetákolva.
Fuxtec.
Az olcsóbb 40 E Ft-os is jól dolgozik. Természetesen, még a drágább verzió se való profi felhasználóknak (az inkább 200 körül keresendő), de párszáz m2-re megteszi, a legnagyobb gazt is viszi damillal, nem szálanként kell levadászni vele a 20 centis füvet, mint az 1 LE-sekkel.
Pár hete vettem a TESCO-ban Daewoo DBC520 fűkaszát hétvégi kedvezménnyel 34e-ért (egyébként 50e-ért forgalmazzák)
Persze, a hevedere nagyon ratyi (de legalább kétvállas, szemben pár másik olcsó típussal), annyira gyenge zárnyelvvel, hogy azt ragasztószalaggal átkötöttem és ki-be csatolás helyett inkább hátulról bújok bele. Amint látok valahol majd egy jó hevedert lecserélem, addig meg jó ez így is.
A damilfej is egyszerű műanyag, bár az Al-ko, Strauss kategóriánál jobb kivitelben, szépen használható, de idővel azt is érdemes cserélni.
Ám ezek minden belépőszintű modellnél így vannak, olcsón cserélhető alkatrészek, és ami igazán fontos, az a motor - és az nagyon jó! Két példánya is járt nálam, mindkettő ugyanúgy könnyen (nagyon jó a berántómechanikája), pöccre indul hidegen és melegen is, szép egyenletesen jár és erős.
Szóval alap cucc, de hasonló árú kínaiaknál mindenben érezhetően jobb: az akciós árát nagyon megéri.
Hat évvel ezelőtt vettem Strauss -t .
Na mi adagoló fejet kellett cserélném meg egyszer javították 10 000 forintért.
Elég sokat használtam rossz terepen is magas gazba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!