Milyen futó balkonnövényt ültessek panelba, ami szépen omlik lefelé és csüngő virágokat hoz?
De a futómuskátli is jó.
Persze, nem lesz olyan, mint a reklámkiadványokban.
Szerintem próbáld ki mindkettőt, aztán meglátod, melyik bírja jobban nálad.
Nekem a muskátlik gyönyörűek voltak. Olyan az erkély fekvése, hogy délután 4-től tűz ide a nap kb. A muskátli imádja, egyszerűen burjánzik.
Félfutót és állót szoktam ültetni egy ládába egy ilyet egy olyat. A félfutó szépen elterjed, leomlik, így összekeveredik a két szín. Imádom!
Mivel a félfutó is baromira fut nálam, ezért a futót még nem mertem kipróbálni. :D
A petúniát nem próbáltam, de majd ha a muskátlit megunom, kipróbálom.
Próbálj meg mondjuk három ládába ültetni. Két petúnia, egy muskátli középre, vagy fordítva és majd a következő szezonra már okosabb leszel melyik szereti ott jobban a környezetet.
bocs folytatom
szóval, víz és tápoldat, mindig le kell szedni azokat a virágokat, amik meghaltak. A futómuskátli jobban bírja. Nyugati vagy keleti oldalra bármit tehetsz. Rakhatsz közé mézvirágot, szúnyogriasztó virágot, ezek nagyon jól mutatnak a muskátlival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!