Kezdőoldal » Otthon » Kert » A szomszéd kerítese probléma?

A szomszéd kerítese probléma?

Figyelt kérdés

Elég nagy problémánk van! Ikerházunk van és a hátsó ház a mienk! A szomszédunk kertje a mi udvarunkkal van egy vonalban! A bácsi tavasztól őszig kint van és minket les hogy mot csinálunk! Bikiniben egyszer mertem kimenni az udvaronra de 15 perc után inkább felöltöztem...

Nos a kerítés ramaty! De az ő oldala vagy is az ő kerítése a törvények szerint! Dölöngélő betonoszlopok vannak és kb 60 éves drótháló! 2 éve ígéri hogy megcsinálja! Tegnap párom felajánlaotta hogy végig mind a 40 métert megcsináljuk ebből a fa lamellás kerítéselemből ( cirka negyed millió)

Erre konkrétan majdnem lenyelte a páromat hogy meg ne próbáljuk! Le fogja árnyékolni az ö kertjét! ( max a felkelő nap)

Ezt én nem érzem korrektnak, de ez így nem marad! Mindenképp zárt lesz mert én még egy nyarat így nem csinálok végig!

Mi a véleményetek? Valakinek volt már hasonló ügye? Mit csináljunk? :(

2018. ápr. 10. 21:19
1 2
 11/11 Sándor papa ***** válasza:
Had bámuljon,egyik szomszédom mondta,hogy az én telkem,ha a közepére szarok ahhoz sincs senkinek semmi köze,de tudom borzasztó egy ilyen szomszéd,nekem is volt egy vén asszony aki állandóan a kerítésnél a bozótból leselkedett!
2020. nov. 29. 05:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!