A szomszéd kerítese probléma?
Elég nagy problémánk van! Ikerházunk van és a hátsó ház a mienk! A szomszédunk kertje a mi udvarunkkal van egy vonalban! A bácsi tavasztól őszig kint van és minket les hogy mot csinálunk! Bikiniben egyszer mertem kimenni az udvaronra de 15 perc után inkább felöltöztem...
Nos a kerítés ramaty! De az ő oldala vagy is az ő kerítése a törvények szerint! Dölöngélő betonoszlopok vannak és kb 60 éves drótháló! 2 éve ígéri hogy megcsinálja! Tegnap párom felajánlaotta hogy végig mind a 40 métert megcsináljuk ebből a fa lamellás kerítéselemből ( cirka negyed millió)
Erre konkrétan majdnem lenyelte a páromat hogy meg ne próbáljuk! Le fogja árnyékolni az ö kertjét! ( max a felkelő nap)
Ezt én nem érzem korrektnak, de ez így nem marad! Mindenképp zárt lesz mert én még egy nyarat így nem csinálok végig!
Mi a véleményetek? Valakinek volt már hasonló ügye? Mit csináljunk? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!