Fűnyíró ház védelme?
Figyelt kérdés
Olvasgattam a neten és nem rég tavaly újítottam fel a benzines fűnyírómat,kapott egy új házat azóta még nem nyírtam vele füvet de ugye gondolom a kavicsok majd szépen megadják a festésnek.Olvastam valahol,hogy alvázvédő spray-vel le lehet fújni és az védelmet ad neki.Meg lehet ezt tényleg próbálni?2018. ápr. 9. 11:57
1/4 anonim válasza:
Azt nem tudom, használ-e, de hogy nem árt, az biztos.
2/4 A kérdező kommentje:
Szereztem ilyen kőfelverődés elleni sprayt olyasmi mint az alvázvédő,úgyhogy le is fújtam még az este a piros ház alja feketés lett de az úgy sem látszik.Ép réteget hátha megvédi két rétegben festettem,elméletileg ilyen gumi meg gyanta alapú rücskös védőréteg,használat közben majd el válik.
2018. ápr. 9. 23:47
3/4 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet.
A takarítás lesz esetleg nehezebb.
4/4 A kérdező kommentje:
tegnap 21:19
Azt majd meg oldom valahogy,kíváncsi leszek a ráfújt réteg mit fog bírni,ha mégsem bírná akkor 2 évente újra festem,bár ha azt nézzük az is gyorsan leverődik.Mondjuk az előző háza sokáig bírta annak is csak az lett a baja,hogy egy helyen az első keréknél úgy el rohadt,hogy kiesett a kerék de nem volt vészes és vagy 7 éves volt az a ház.
2018. ápr. 11. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!