Szerintetek ez a szőlőtelek mennyit érhet?
Amit tudni kell róla:
550 négyzetméteres, épület nem tartozik hozzá, de körülötte vannak házak és présházak vagyis nem a semmi közepén van,
a siklósi hegy déli oldalán található, viszonylag jól megközelíthető, de mondhatni eléggé elhanyagolt (sok tőke hiányzik, az oszlopok dülöngélnek, a huzalok lógnak)
Bizonyos okok miatt nem tudok vele foglalkozni, ezért szeretnék tőle megválni, de viszont ötletem sincs hogy mennyit érhet.
Szerintetek ez így mennyit érhet? Előre is köszönöm a válaszokat!
Kicsi, (550m2 = kb.110 négyszögöl), nincs épület feldolgozáshoz, vagy behúzódni, elhanyagolt, nincs közmű, így szerintem eladhatatlan.
Valamelyik közvetlen szomszédodnak ajánld fel, talán 10-200-ért megveszi, ha szerencséd van.
A Balatonnál, (8km-e a Balatontól) szőlőhegyen vettem tavaly 2600m2-es ápolt gyönyörű szőlőt, tele fiatal, termőre fordult gyümölcsfával, 40m2-es pincével, présházzal, berendezett nyaralóval, körülötte parkosított kerttel, teljes borászati felszereléssel, vízzel, (fúrt kút) villannyal, 2millióért.
De most is kapni annyiért, vagy kevésbé igényeseket 1-1,5millióért.
Csak szomszédnak tudod eladni gombokért, vagy odaajándékozod.
Esetleg a helye miatt ér mégis valamennyit, ha sokat nem is. Felénk még ingyen sem venné senki a nevére, 1000 m2-es karbantartott szőlőt adtak el két éve 40 E-ért, borvidéken.
A helyi hirdetéseket kell figyelgetned, hogy melyik részen milyen állapotú telket mennyiért adnak, ezekhez viszonyíthatsz. Ha a meglévő tőkék még jó állapotúak, akkor tedd rendbe kicsit, úgy talán lesz érdeklődő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!