Kezdőoldal » Otthon » Kert » Kerti munkákhoz - pl. leszárad...

Ignis Subdialis kérdése:

Kerti munkákhoz - pl. leszáradt vagy letört ág eltávolítása - szeretnék egy fűrészt, amivel egyedül le tudom vágni az ágat. Milyen típusú fűrészt vegyek?

Figyelt kérdés

2017. szept. 28. 13:47
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nekem az a tapasztalatom, hogy a drága márkás dologgal könnyen, gyorsan, kis energiabefektetéssel el tudom végezni a munkát, a többivel meg nehezen, hosszan vagy sehogy se. :) Nem vagyok egy izompacsirta, úgyhogy számít, hogy ne a termék önsúlya eméssze fel az energia nagy részét, továbbá nem minden ág helyezkedik el infrastruktúra közelében, ezért örömmel veszem és köszönöm az eddigi hasznos észrevételeket az ágtípusok, fogazat, vágási tulajdonságok stb. összefüggéseinek feltárásában.
2017. szept. 29. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!