Mikre érdemes odafigyelni wasabi mag ültetésnél?
Figyelt kérdés
Rendeltem netről wasabi magot, mert csak párszáz forint volt, és gondoltam kipróbálom. Csak később olvastam utána, hogy mennyire igényes ez a növény. Annyit tudok hogy a 7-21C fok közötti hőmérsékletet szereti, és a párás levegőt, jó nedvszívóképességű talajjal.
Én próbálom a cserépbe ültetés előtt csíráztatni, hogy kicsit életképesebb legyen amikor a földbe kerül. Érdemes ezzel próbálkoznom, vagy tök felesleges?
2017. szept. 26. 11:10
1/2 anonim válasza:
én növényt vettem, de az is kidöglött.
üdv egy kertész
2/2 anonim válasza:
Megpróbálhatod cserépben, de ne lakásban, és csak tavasszal. (Ha nincs fűtött üvegházad.)
Esetleg kelésig lehet meleg szobában tavasszal is, a gyorsítás kedvéért, de amint kikelt, ki kell tenni fényre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!