Mivel permetezzem a rózsákat, nagyon tetvesek?
Figyelt kérdés
2010. máj. 25. 09:55
11/14 hell-ikon válasza:
"Bi-58 felszívódó rovarölő hatásos, hosszú ideig véd!" <-> Ja csak akkor hozzátehetnéd már azt is, hogy földi halandó számára - törvényesen - nem forgalmazható, nem kiadható.
*földi halandó: Növényvédelmi szakképesítéssel abszolút nem rendelkező egyén.
12/14 anonim válasza:
Éppen vasárnap spricceltem le a rózsáimat áztatott dohánnyal és tegnap már nem voltak rajt a tetvek. Itt olvastam én is az oldalon. :) 1 hétre beáztattam 2szál cigiből kiszedett dohányt egy kávéscsésze vizbe, aztán leszűrtem, hígítottam kb 1.5-2dl vizzel és spricceltem. Eltüntek a tetvek, tehát ajánlom Neked is. :)
13/14 hell-ikon válasza:
Ha kutya, macska, gyerek hirtelen rosszul lesz, vidd orvoshoz és mondd meg a dokinak, hogy nikotinmérgezés esélyes.
Bőrön át is felszívódó nagyon veszélyes idegméreg.
Otthon készített nikotinoldatot növényvédelmi kezelésre használni szigorúan tilos, és rendkívül veszélyes humánegészségügyi szempontból is!!
14/14 anonim válasza:
Jelentem a kóla bevált,még tavaly olvastam itt az egyik Kedves Válaszolótól,most újra idetévedtem és hát látom nem köszöntem meg az infót! Szóval köszi és üzenem jó volt!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!