Mivel permetezzem a rózsákat, nagyon tetvesek?
Figyelt kérdés
2010. máj. 25. 09:55
2/14 hell-ikon válasza:
3/14 hell-ikon válasza:
4/14 anonim válasza:
Mi kipróbáltunk sok dolgot, de igazából nem jött be semmi! Végül bolhaírtó port kaptak, na az nagyon hatásos volt!
5/14 anonim válasza:
Mivel szívó kártevő ezért felszívódó méreg pl. Actara a megfelelő. Esetleg gyors elintézésre kontakt rovarölő. (Nevet nem tudok.)
7/14 anonim válasza:
Bi-58 felszívódó rovarölő hatásos, hosszú ideig véd!
8/14 anonim válasza:
papam a rozsakertjet mindig coca colaval permetezi es allitolag tokeletes a hatas... !!! na azota nem iszom kolat!
9/14 anonim válasza:
A tetvek és molyok ellen még a szappanos víz is jó!
10/14 anonim válasza:
nekem is sok rozsám van,de apermetekhez nem értek.kétségbe esésmbe ősszekevertem a boltban kapható DOMOTOX-ot vizzel bele raktam spricnibe,és el tüntek. jo megoldásnak tünt.most hallotam,hogy ha csalánt kb 1 hétig rohasztod vizben aztán aleszürt levet kétszeresére higitod az is nagyon jó és még bio is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!