Fűszegélynyíróban kb 2 percenként elszakad, eltűnik a damil. Mit csinálok rosszul az összeszerelésben?
Figyelt kérdés
Már teljesen kikészít, mert 2 percenként szerelhetem szét és mindig eltűnik a damil. Biztosan valamit rosszul csinálok (nő vagyok) :(2010. máj. 23. 08:33
1/4 anonim válasza:
Lásd az előző kérdésednél:
http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__kert__873868-hogyan-ke..
2/4 A kérdező kommentje:
De utálom az ilyen embereket, akik nem gyözödnek meg semmiről, csak itélkeznek!!!!!! AMIT BELINKELTÉL KÉRDÉST NEM ÉN ÍRTAM KI!!!!!!!!!!!!!
Köszi a hasznos válaszod!!!
2010. máj. 23. 13:31
4/4 anonim válasza:
Mivan, megtaláltad a felkiáltójelet? :)
Akkor írj privátot annak a kérdésnek a kiírójával, biztosan meg tudjátok beszélni a problémát. Skizó psica (sic).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!