A kerti csapnak a föld alá vezető csövébe földet hánytak, így nem tudom megnyitni. Hogyan tudnám ásás nélkül kitisztítani?
Nem tudom pontosan mi a neve annak ami a föld alatt van (fagycsap?), az a lényeg hogy egy cső vezet le hozzá és abba kell beledugni egy rudat amivel meg tudom nyitni illetve elzárni. Na az a lényeg ebbe a csőbe a gyerekek földet hánytak így nem tudom megnyitni. Valahogy ki lehet tisztítani?
Az egyik ismerősöm azt mondta hogy vízzel mossam ki. Ez jó megoldás?
Szerintem is slaggal ki lehet mosatni a csövet.
Utána próbálj egy kupakot rá rakni a csőre, hogy ne tudjanak legközelebb földet bele dobálni.
Amikor velem történt ilyen, akkor kiporszívóztam, csak kellett egy vékony csőtoldat a porszívóra. Igaz közben egyszer kellett közben a tartályt.
A fagycsapot tavasszal szoktuk kinyitni, ősz végén elzárni. Ha sűrűn tekergeted akkor áshatod ki rövidesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!