Kezdőoldal » Otthon » Kert » Rendesen locsolom a virágokat,...

Rendesen locsolom a virágokat, és mégis pusztulnak, de miért?

Figyelt kérdés
Nem: nem locsolom őket túl. Nem, nem öntözöm őket ritkán, amióta megjött a jó idő, a napsütés, a csapadék mentesebb időszak azóta napotna max 1-2 naponta kapnak vizet, és ha látom hogy jönnek a tuti biztos eső felhők, akkor hagyom hogy a természet végezze el helyettem a dolgom. Kinti növényekről beszélek, fajtájukat nem tudom, de nem kaktuszok. Egyszerűen nem tudom miért, de száradnak el szépen lassan, pedig kapnak vizet rendesen.

2017. jún. 20. 14:35
 1/3 anonim ***** válasza:
lehet nem szeretik a tűzőnapot, vagy elkaptak valamit vagy tök jó lenne egy kép róluk
2017. jún. 20. 14:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Lehet pl. valamilyen betegség. Ezért lenne jó tudni, hogy pontosan milyen növényről van szó és mi bajuk van.

A napon felhevült levelekre egyébként nem ajánlott locsolni, mert a levelek hirtelen lehűlése kárt okozhat.

2017. jún. 20. 15:35
 3/3 A kérdező kommentje:

2-es kommentelő: Igen, mindig a tövénél locsolom a virágokat, és a leveleket kímélem.

1-es kommentelő: Hamarosan teszek fel képeket a problémás virágokról/növényekről.

2017. jún. 20. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!