Kezdőoldal » Otthon » Kert » Stihl FS70C fűkasza szöghajtás...

Stihl FS70C fűkasza szöghajtását miért nem lehet/kell zsírozni?

Figyelt kérdés
Nagyon jó és erős kis gép, de nem èrtem miért nem kell bele grafitos zsír!

2017. máj. 26. 18:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A kínaiban sincs szimering.

[link]

Ha lenne szimering? Akkor nem lenne veszteséges a kenés. Nem kellene pótolni.

Kellően sűrű kenőanyaggal megint csak nem lép fel veszteség = élettartam kenés.

A régi fűnyírótraktorok váltóművét sem kellett kenni. A gyárban megtömtég zsírral, 'oszt jónapot! Azokon sem volt szimering. ...és sokáig elmentek.

Ez ilyen. Elkopik kuka. 16E Ft az új. A nagy stihl-hez majdnem húsz egy kúpkerék pár. + a csapágyak. Ja! Abban sincs szimering!

Igaz ezeket évekig lehet nyúzni napi 8-10 keresztül.

2017. máj. 27. 16:54
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek, egyedül azzal nem értek egyet hogy csak husqvarna vagy kínai zsírzós szöghajtás menne rá, azthiszem ezzel működne(25,4mm csőhöz) : [link]

Nyilván amíg tönkre nem megy, nem szeretném lecserélni mert tényleg jó, és bírja, de ha egyszer elromlik akkor zsírzós vagy a gyári 70eshez valót vegyek?

2017. máj. 27. 17:56
 13/15 anonim ***** válasza:

A képen nem gyári eredeti stihl alkatrész van.

Szerintem eredetit vegyél ha eljön az ideje.

2017. máj. 27. 21:12
 14/15 anonim ***** válasza:
Urbanlegend ,állítólag túl zsíroztak az emberek azért oldották meg így,a nagy 460c stihl is gondozasmentes szöghajtassal van amit használok. Néztem is,jé gyári hibás a fej. Nincs rajta zsírzo gomb,mondja kollégám nyugi ezek már igy jönnek ki :)
2017. júl. 13. 13:33
 15/15 anonim ***** válasza:
Fs260-on sincs zsírozó hely, 3 éve megy a melóba szinte egész nyáron, damil, kés minden játszik rajta de ídáig nem volt gondja és nem melegedett.
2017. nov. 19. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!