Kezdőoldal » Otthon » Kert » Milyen magok lehetnek?

Milyen magok lehetnek?

Figyelt kérdés

[link]

Ajándékba kaptam őket, Kanáriból hozták de akiktől kaptam se tudták milyen magok. Nagyon sokat segítenétel vele mert már mindenhol kerestem de nem jutottam előrébb.

2017. máj. 25. 14:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Növényhatározót nézted?

Különben én elkezdeném kicsíráztatni. Ha már többleveles a növény, talán jobban beazonosítható, a levélforma igen sokat elárul.

2017. máj. 25. 15:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen magok, de én nagyon örülnèk, ha valaki hozna nekem is messzi tájakról magokat :D

Itt valószínűleg senki nem fogja ismerni őket, szóval szerintem is kezdd el csíráztatni, addig pedig kereshetsz esetleg facebookon vagy a neten egzotikus növények csoportot/fórumot. A helyedben főleg külföldit keresnék.

2017. máj. 25. 16:16
 3/4 anonim ***** válasza:

A hosszúkásokat 80% valószínűséggel datolyapálma magnak nézem, hozzátéve, hogy azt ismerem, de a többi létező kismillió lehetséges hosszúkás magot viszont nem.

[link]

2017. máj. 25. 16:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez 100%, hogy nem datolya.

[link]

2017. máj. 26. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!