Hol lehet Budapesten olcsón (fűszernövény) palántát kapni?
Figyelt kérdés
Az idén nem kelt ki, amit ültettem, venni szerettem volna, de nem a közértekben árult 400-500 Ft-osat, hanem olcsóbban, az se baj, ha kicsik. Úgyhogy kimentem a Fehérvári úti piacra, de ott is ennyibe kerülnek. Vidéken, a piacon általában 50-100 Ft ért árulnak paradicsomot, paprikát, meg más egyéb palántákat is, hátha tud valaki Budapesten is olyan helyet, ahol, ha nem is ennyiért, de nem túl drágán lehet kapni (minél közelebb a 11. kerülethez, annál jobb)2017. máj. 11. 15:30
1/2 anonim válasza:
Én vidéki vagyok, de 50 forintért nem kapni palántát a piacon....
2/2 A kérdező kommentje:
De, paradicsomot, paprikát, zellert, ilyesmit 40, 50, illetve 60 Ft-ért vettem a hétvégén Jászárokszálláson. Ezek mondjuk azok, amiket egy közös edénybe ültetnek, és ott szedik szét a piacon a gyökerüket, így könnyebben megsérülhetnek. Amik eleve külön kis pohárban vannak, azokat 100-120 Ft-ért láttam. Fűszernövény sajnos nem volt most egyáltalán.
2017. máj. 23. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!