A szárított bazsalikomnak miért kesernyés az íze a friss társával szemben?
Figyelt kérdés
Mindenbe teszek szinte bazsalikomot-oregánót , de télen a szárítottal gazdaságosabb főzni napi szinten. De sokszor a szárítottnak kesernyés íze van , és szinte nem is hasonlít az íze a friss bazs.-hoz .
Valakinek ötlete, miért van ez? (Frissen bontott szárítottnak is keserű utó íze volt/van.)
2017. jan. 14. 10:17
1/4 anonim válasza:
a szárított soha nem lesz olyan mint friss....de azt nem tudom,hogy neked miért keserű az utóíze mert soha nem volt ilyen gondom. Mondjuk én a kertből szedem és szárítom
2/4 A kérdező kommentje:
Igen tudom. A friss a legjobb. :)
2017. jan. 14. 15:21
3/4 anonim válasza:
Szia! Èn a szàrìtottal is tudok tök finomat kèszìteni, de volt, hogy túl sokat raktam bele ès keserű lett. Nem lehet, hogy nàlad is ez volt?
4/4 A kérdező kommentje:
Lehetséges, bár ha jól emlékszem akkor azok kesernyések amikbe a legvégén teszem bele. Azok sosem amiket áttudok főzni 10 percet kb. :)
2017. jan. 15. 05:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!