Azokra a telkekre amelyek szőlőkivágási támogatásban részesültek, majd eladás során új gazdára találtak, oda lehet újra szőlőt ültetni?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam, hogy a szőlőkivágási támogatásban volt egy olyan pont, hogy nem lehet újratelepíteni a szőlőket az adott területen igaz ez?2017. máj. 10. 11:43
1/2 anonim válasza:
Igen, oda nem lehet szőlőt tenni egy darabig, de azt nem tudom, hogy hány évig.
2/2 anonim válasza:
Vissza lehet ültetni, de ugyan az a procedúra, mint ha olyan területre ültetnéd, ahol még soha nem volt korábban szőlő. Azaz kvóta vásárlás, terület besorolás módosítás, talajvizsgálat és minden velejáró macera.
A szőlőkivágási támogatás gyakorlatilag a szőlőkvótád eladása az államnak, plusz némi jatt.
Találtam témában egy értelmes blogot:
+ utána a többi cikk a témában:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!