Kezdőoldal » Otthon » Kert » Miért nem hoz leveleket az...

Miért nem hoz leveleket az enciánfám?

Figyelt kérdés
Kb 2 hete kiraktam az udvarra napos helyre, öntözöm is, de nem hoz leveleket. Ősszel behoztam, azóta így néz ki. Segít valaki?

2017. ápr. 14. 07:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Nincs elszáradva? Nem fagyott el a télen? Hány fokon telelt? Rendszeresen öntözted egész télen, és nem öntözted halálra?
2017. ápr. 14. 07:47
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem száradt ki, először én is azt hittem,hogy túlöntöztem vagy megfagyott,de nem.Él még. Zöld a belseje, meg jól beszívja a vizet. Minden évben a nappaliban szokott felelni, ahol kb. 10°C van.
2017. ápr. 14. 08:15
 3/9 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy kiöregedett? Idén 10 éves kb.
2017. ápr. 14. 08:16
 4/9 anonim ***** válasza:
"Ősszel behoztam, azóta így néz ki" Aha, látszik rajta, hogy meg van átkozva.
2017. ápr. 14. 10:33
 5/9 A kérdező kommentje:
Ha nem tudsz segíteni minek írsz? Segítséget várok nem baszogatást.
2017. ápr. 14. 10:45
 6/9 anonim ***** válasza:

Ennél nincs olyan, hogy kiöregszik.

Az nem jelent semmit, hogy zöld a belseje, a lényeg, hogy nedves-e valamennyire. Egy darabig még akkor is zöld, ha mondjuk megfagyott vagy más miatt elpusztult.

Ha egészséges lenne, akkor egész télen hozott volna hajtásokat, leveleket, ha nem is túl szépeket.

2017. ápr. 14. 13:53
 7/9 A kérdező kommentje:
Gondoztam pedig :(
2017. ápr. 14. 14:27
 8/9 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy még kint megfagyott, mielőtt bevitted. Vagy éppen túlgondoztad.

Nálam egy félhomályos pincében telelnek a nagyobbak, 10-15 fokon, és egész télen van rajtuk némi levél.

Amióta nálad csupasz, azóta nem él, úgy gondolom.

2017. ápr. 14. 18:26
 9/9 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a segítségeteket. :(
2017. ápr. 14. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!