26 tonna kavics mekkora területet borít be?
Figyelt kérdés
26 tonna kaviccsal mekkora területet lehet kb. 5cm vastagon beborítani ?2017. ápr. 8. 10:27
1/4 anonim válasza:
Szerintem 300 nm körül.
Úgy fejben elképzeltem, előttem van, mekkora egy 25 kilós kavicsoszsák.
2/4 anonim válasza:
26 tonna kavics az durván 13 m3, ha ezt szétteríted 5 cm vastagon, akkor kb. 20x13 m2-re lesz elég.
3/4 anonim válasza:
A válasz jó, a kérdés csak az, hogy mit szeretnél elérni vele, minek teríted szét.
Mert ha csak úgy a földre megy, akkor simán kikel közte minden gaz (idén még csak az évelők, jövőre már minden).
Kivéve, ha geotextilt terítesz alá.
Autóval ráállni nem lehet, mert benyomja a földbe legkésőbb télen, de talán már előbb is, esős időben.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Egy hatalmas kertbe kell és megy alá fólia. Autóval pedig nem fogunk ráálni :)
2017. ápr. 9. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!