1 tonna 0-5-ös kavics kb. hány m3?
Figyelt kérdés
Térköveket akarok önteni, csakhogy nem tudom, mennyi kavicsot kellene vennem 1 m2 térkőhöz....2008. júl. 26. 15:28
1/2 anonim válasza:
Hali!Nekem kőműves a szakmám magam is öntöttem térköveket.1 m2 térkőhöz úgy kell kiszámítani a kavics mennyiséget,hogy az 1 m2 ert megszorzod a térköved vastagságával akkor megkapod hogy mennyi beton kell hozzá.Pl ha 6 cm es követ csinálsz akkor 1 m2 kőhöz kell 0,6 m3 beton de mivel a beton be van keverve és egy kicsit összeesik így a kavicsmennyiségnek többet számolj kb 0,8 m3 kavics kell hozzá.Javaslom,ha rázóasztalon öntöd akkor száraz betont keverj így nem fog a köved eldeformálódni amikor a formából kiöntöd.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, csak az a gondom, hogy a kavicsot tonnára tudom megvenni, és így nem tudom, hogy mennyi kell, ha m3-re árulnák, nem lenne gondom. :) Tehát, hogy 1 m2 elkészítéséhez hány kiló kavicsot kell vennem...
2008. júl. 29. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!