Kb hány tonna lehetett a TITANIC hajó?
Vízkiszorítás Üresen: 52 147 angol tonna
Szerkezeti: 52 310 angol tonna
Teljes terhelés: kb. 60 000 angol tonna
Hát ne haragudj, de én beírtam Googlebe hogy Titanic, az első találat az a link amit az első hozzászólásba beraktam. A Wiki cikkek pedig általában a legjobban részletezett és összeállított írások, ha ha nem ott kezded a keresést akkor Google-ben kiindulva találnod kellett volna valamit.
Ha azt írom be a keresőbe hogy: "Titanic tömeg", akkor az első találatot még meg sem kell nyitni és ez van a rövidített leírásban az első oldal első találatához:
A Titanic tömege teljesen megrakodva 67 063 tonna volt - akkoriban nem is létezett nála sem súlyosabb, sem fényűzőbben berendezett hajó. ...
és ide mutat: [link]
Ha angolul írom be hogy "Titanic weight", akkor az első oldal első találatának ismertetőjében ez van:
Titanic's Weight (displacement). 46000 tons ...
és ide mutat: [link]
Szóval te vagy keresni nem tudsz, vagy figyelmetlen vagy. És hiába segítő szándékkal írom, valószínűleg beszólásnak fog hangzani: bármilyen kérdés merül fel benned, azt először nézd meg egy-két célzott keresőszóval Google-ben, vagy wikipedian. Ha egyik sem ad ki semmit, próbáld meg angol keresőszavakkal, vagy olyan nyelven amilyenhez tartozik. Ha ez sem segít, akkor jó ez az oldal. Először a keresőjét nézd meg, van-e hasonló vagy pontosan ilyen kérdés. Ha nincs, akkor valóban jogos hogy feltett ide azt a kérdést amire választ szeretnél kapni. Innen még két megoldás van: vagy valaki a saját tapasztalata és tudása alapján fejből válaszol, vagy a másik lehetőség az ami a legtöbbször szokott lenni: helyetted valaki kikeresi a választ Google-ben vagy más információs oldalról. Ebből pedig megint azt lehet levonni hogy csak keresni kell, a válasz már adott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!