Üdv. Fűkaszát szeretnék vásárolni Kinéztem magamnak a Hecht 163-at 63.3 köbcentis 3.1 HPs motorral szerintetek jók ezek a gépek?
Amúgy 75000ft ért néztem.
Nem hagy cserben?
Nem gyönge?
A válaszokat előre is köszönöm.
Fuxtec-et semmilyen körülmények között ne vegyél egy hulladék hypolt média f@s, semmire nem való a gardenfildel egy szintbe való magyarán életveszélyes fos, karburátor mindent szart beszív és a lóerőket el kell osztani 2-3-al a fuxiknál és a tesco gazdaságos kaszáknál.
Ez a Hecht 163-t nagyon dicsérik, igaz, hogy nehéz de baromi erős nyomatékos gép ilyet akarok most venni, stihlt fs300-t adtam el érte, mert már sok baja volt.
Helló.én egészen véletlen jutottam hozzá egy hecht fűnyíróhoz, pontos tipusát nem tudom, 100 ccm körül van 4ütemű gép. Nem csak saját udvaromban használom.második éves a gép és kb 300 munkaórát dolgoztam vele.... semmi de semmi gond vele!!!! Gondoskodni kel arról hogy ami kell neki azt maradéktalanul megadjuk, gondolok itt a megfelelő üzemanyagra, 4t esetén a megfelelő motorolajra.... 2t esetén jól bevállt módszer hogy 1:35 keveréket kell használni minőségi (stihl) olajjal... mag hőértékű gyertyát kell vásározni hozzá, a szöghajtást rendszeresen zsírozni, (grafitos zsírral) .
Nekem jelenleg piacos kinai gépem van, szintén nem csak saját részre használom tökéletesen működik. De én is tervezek egy hecht 163 gépet vásározni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!