Kezdőoldal » Otthon » Kert » Üdv. Fűkaszát szeretnék...

Üdv. Fűkaszát szeretnék vásárolni Kinéztem magamnak a Hecht 163-at 63.3 köbcentis 3.1 HPs motorral szerintetek jók ezek a gépek?

Figyelt kérdés

Amúgy 75000ft ért néztem.

Nem hagy cserben?

Nem gyönge?

A válaszokat előre is köszönöm.

2017. márc. 29. 21:46
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Vagy inkább vegyek FuxTecet mert ha elromlik akkor se 80ezer volt
2017. ápr. 20. 20:48
 22/23 anonim ***** válasza:

Fuxtec-et semmilyen körülmények között ne vegyél egy hulladék hypolt média f@s, semmire nem való a gardenfildel egy szintbe való magyarán életveszélyes fos, karburátor mindent szart beszív és a lóerőket el kell osztani 2-3-al a fuxiknál és a tesco gazdaságos kaszáknál.

Ez a Hecht 163-t nagyon dicsérik, igaz, hogy nehéz de baromi erős nyomatékos gép ilyet akarok most venni, stihlt fs300-t adtam el érte, mert már sok baja volt.

2018. máj. 9. 15:55
 23/23 anonim válasza:

Helló.én egészen véletlen jutottam hozzá egy hecht fűnyíróhoz, pontos tipusát nem tudom, 100 ccm körül van 4ütemű gép. Nem csak saját udvaromban használom.második éves a gép és kb 300 munkaórát dolgoztam vele.... semmi de semmi gond vele!!!! Gondoskodni kel arról hogy ami kell neki azt maradéktalanul megadjuk, gondolok itt a megfelelő üzemanyagra, 4t esetén a megfelelő motorolajra.... 2t esetén jól bevállt módszer hogy 1:35 keveréket kell használni minőségi (stihl) olajjal... mag hőértékű gyertyát kell vásározni hozzá, a szöghajtást rendszeresen zsírozni, (grafitos zsírral) .

Nekem jelenleg piacos kinai gépem van, szintén nem csak saját részre használom tökéletesen működik. De én is tervezek egy hecht 163 gépet vásározni

2019. jún. 16. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!