Fű mentes udvar? Mivel fednétek a talajt?
Ha nem szeretnék füves udvart, mivel lehetne elfedni?
Olyanra gondoltam, hogy a kocsi keréknyoma az erre megfelelő burkolókőből ki lesz rakva, de körülötte ti mit használnàtok?
Kavicsokkal is szépen meg lehetne csinálni, làttam màr ilyen vörös fakéreg szerű valamit is.
Ötleteket szeretnék, még inkább képeket fu mentes udvarokrol:)
Kertészként 3 lehetőséget tudok mondani:
1, lebetonozod
2, mégis fű lesz
3, gazdag vagy aki megengedheti hoyg saját kertésze legyen aki hetente rendbeteszi az udvart.
Az ilyen fenyőkéregről, meg kavicsról ne is álmodozz, tipikus népbetegség nálunk, hogy az emberke azt hiszi az majd örökké tart és karbantartani se kell. Ja, meg hogy olcsó. Hát marhára nem olcsó... Ha sz.rsza kertre beton, ha kevésbé akkor fű.
Akkor lesz fűmentes, ha valaki hetente kikapálja :)
Szórhatod akármivel, zúzalék, murva, fólia, úgyis meg fog jelenni benne a fű. Mindenütt ott a magja és a sima, repedésmentes betont kivéve mindenütt ki is nő.
Kaviccsal, mulccsal próbálkozhatsz. A betonnal az a baj, hogy sehol nem burkolhatod le az udvart 100 %-ban, kötelező valamennyi zöldfelület. És gondolj bele, hol szivárog el az esővíz, stb.
Amúgy költözz belvárosi lakásba, ha nem akarsz zöldet látni... Találkoztam sok panelszökevénnyel, akik kertes házba költöztek, aztán le akarták burkolni, fedni az egész kertet, mert esik az eső, jönnek a bogarak a növényekre meg ilyesmi :-D
Nem értem mi a baj a fűvel. Kéthetente le kell nyírni?
Minek költözik valaki kertes házba, ha le akarja betonozni a kertet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!