Otthon, saját elkerített kertben, fém hordóban lehet tüzelni?
Figyelt kérdés
Sok gallyat,ágat kellene elégetni amíg el nem ázik újra.
Esetleg kiskapuként azt mondani, hogy sütünk rajta?
2017. márc. 16. 22:07
1/8 anonim válasza:
Gallyak miatt gondolom, hogy falun laksz. Ilyen miatt senki sem fog feljelenteni. De ha jól tudom, tűzgyújtási tilalom csak az erdőkben van, tehát otthon nem, mert azt az illetékes önkormányzat szabályozza, tehát érdeklődj a jegyzőnél!
2/8 anonim válasza:
ahogy az első írta, érdeklődj a jegyzőnél. Nálunk továbbra is lehet heti 2szer égetni.
3/8 anonim válasza:
Tegyél fölé egy bográcsot, vagy húzz 2 gallyra 1-1szelet szalonnát és máris senki nem köthet bele, hogy tüzelsz...
4/8 anonim válasza:
Nálunk lehet tüzelni, ha előtte egy nappal a Tűzoltóságnál bejelented. Azért kell, hogy ha észlelik a füstöt/tüzet, ne vonuljanak ki hozzád. Csak arra kell ügyelni, hogy ne égess műanyagot, rongyot stb.
5/8 anonim válasza:
Én is így égettem el.Akkor talán grillezni,bográcsozni sem lehetne otthon? Nem kell nagy tüzet rakni .
6/8 anonim válasza:
Nálunk a bográcsozás is tiltott.
7/8 anonim válasza:
6-os hol laksz? Már csak azért hogy oda véletlen se költözzek! :)
8/8 anonim válasza:
A tűzgyújtási tilalom az erdőterület x méteres körzetében érvényes (nézz utána a pontos számnak), és akkor szalonnát sütni sem szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!