Kezdőoldal » Otthon » Kert » Aki termesztett shiitake...

Aki termesztett shiitake gombát, annak milyen módszerei ill. tapasztalati vannak?

Figyelt kérdés

Ha valaki linkelni szeretne, akkor kérem hogy csak olyan oldalakat linkeljen, ahonnan az eszközöket vásárolta.

Viszont ezt leszámítva még érdekelnének a módszerek ill. a tapasztalatok.

2017. márc. 13. 12:42
 1/2 Elektromann ***** válasza:
Én megpróbálkoztam vele, a leírtak alapján a gomba fonalakkal átszőtt faszög egyik felét tölgyfába, másik felét gesztenyébe tettem, bevontam viasszal és beáztattam. Sajnos nem lett belőle semmi, pedig nagyon igyekeztem :(
2017. márc. 13. 16:28
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen, pontosan ezért vagyok kíváncsi az egyéni tapasztalatokra, mert hiába van 1000 féle leírás a neten, mégis az egyéni tapasztalat az, amiből ki lehet indulni.

Pl. itt van ez az oldal, ami egyéni gomba termő blokkokat árul, hozzá teljes leírással:

[link]

Ez mind szép és jó, de nem mindegy hogyan és milyen eszközökkel fog hozzá az ember. Ezért amikor én fölteszek itt egy kérdést, azt nem azért teszem mert nem ismerem, vagy nem tudom használni a guglit. Hanem mert az emberek egyéni véleménye és tapasztalata engem jobban érdekel.

2017. márc. 13. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!