Kezdőoldal » Otthon » Kert » Milyen növények tudnak ilyen...

Milyen növények tudnak ilyen dús virágokat létrehozni egy erkélyen?

Figyelt kérdés

[link]

és hogyan?

2017. márc. 9. 00:01
 1/7 A kérdező kommentje:
2017. márc. 9. 00:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezek muskátlik. Egy kertésztől tudom: a ládában két sorban vannak a virágok, kicsit kifelé döntve ültetve.

És csak lentről nézve ilyen szép, fölülről már elég csupasz, mert lelóg az egész.És rendszeresen tápozzák.

Az én hozzá gondolásom: ha elég nagy a virágláda, akkor a belső felébe álló növekedésű virágot ültetve a 3.sorba, úgy már magadnak is szép lesz , nem csak az utcának.

2017. márc. 9. 06:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Futómuskátlik.Ha jó helyen vannak és rendszeresen kapnak tápot,akkor lehetnek ilyen szépek.
2017. márc. 9. 07:19
 4/7 anonim ***** válasza:

Itt két magasságban vannak virágládák - az egyik a korlát szintkén, a másik meg az erkély taljaszintjben.

Emellett ezeket a képeket olyan helyen készítik, ahol nem száraz a nyár, ezért nem száradnak ki a ládák hamar, és folyamatosan adnak nekik táploldatok is.

2017. márc. 9. 07:51
 5/7 anonim ***** válasza:
futomuskatli, sajna a magyar klimat nem nagyon szereti.
2017. márc. 9. 08:20
 6/7 anonim ***** válasza:

A második meg futó petúnia.

A lényeget leírták: sok (jó) föld, sok tápoldat, nagy korában napi többszöri öntözés. Meg semmi nagy hőség.

2017. márc. 9. 13:16
 7/7 anonim válasza:

Nekem 3 sorban vannak benne a muskátlik. Az első sorban 5 futó, majd a másodikban 4, legfölül pedig ismét 5, de ezek állók.

(értelem szerűen ha szélesebb a ládád, akkor több)

de egyébként ültethetsz hozzá szúnyogűzőt vagy egyéb növényeket is. ezek is segítenek dúsabbá varázsolni.

és szerintem fontos, hogy nyáron ne a tűző napon lógjon. nekem szeptember- októberben lesznek ilyen hatalmas nagyok és dúsak. szeretik a hűvösebb időt.

ezen kívül ahogy már előttem írták nagyon fontos a sok víz, a megfelelő tápoldatozás és a jó föld!

sok sikert!

2017. márc. 9. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!