Milyen rotációs kapát vegyek?
"Csak annyira kéne hogy otthon felszántsam a kertet meg el rotáljam"
Ezzel szántani nem fogsz. Csak rotálni.
Nézzél 1 régebbi Bridds motorost. 4HP Aztán egy jó szerelőt,aki újjá varázsolja.Minden kapható hozzá.Nekem a 30 évesből olyat csinált,mintha új lenne .Ép csak a festék kopott rajt
Kb 25 fizettem csak .Na én nem alfőldi homokban használom
Jó kis sárga kötöttbe .
Csak megjegyzem,én is újat akartam.a szerelő beszélt le róla
A mai újak is gyorsan nála kötnek ki .
Érdekes, hogy pont ezt a két típust nézted. Nem egy kategória a kettő, ugye, az egyik egy kis gép, a másik meg közepes, amivel homokon már szántani is lehet. (Kötött talajon is, de csak olyan sekélyen, mint a rotálás, vagyis nem éri meg a fáradozást.) Érdemi szántáshoz minimum egy kétkerekű traktor kell, de abból se a legkisebb.
Szóval, azért írhatnál valamit, hogy mit is szeretnél tulajdonképpen.
Tehát, ha jól értem, használtban gondolkodsz.
Mekkora kerthez? Hány LE-t akarsz? Mindegy, hogy 2 vagy 4 ütemű? Értesz a szereléshez? Mennyi pénzt szánsz rá? Milyen munkákhoz? (Pl. sorközművelés a fontosabb, vagy hogy minél szélesebben dolgozzon, veteményesben kisebb részeket megdolgozni, vagy gyümölcsfák alját totálban, vagy szántás tavaszi elsimítása, krumpliültetésnél sorhúzás, stb., mert minden nem fog menni egy géppel.)
Olyan mint a Robi vagy Rk minősége volt, már nem fogsz kapni. Amelyik még felújítható,fel kell újítani. A régi: Rk-o2 4 Le motorral volt 25 évig, megelégedéssel használtam. Szerelőt még nem látott. Vettem szentkirályi dragont, -bosszúságnak!!! 4 szer volt szervizbe, kb 200 négyzetmétert kapált...
- Ha a motor feküdt meg, 4 üteműre cseréld ki, B/S vagy Honda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!