Mi lenne a leggyorsabb?
Szeretnék egy faházat (3,5x3,5) befuttatni valami gyorsan növő kúszónövénnyel.
Gondoltam borostyánra, mert örökzöld, de azt nem könnyű féken tartani, nem akarom, hogy másfelé is elterjedjen, meg nem is nő igazán gyorsan.
Tudnátok valami jó kis tippet adni, amit tavasszal már telepítenék is?
Vadszőlő?
Jó, biztos nem két év alatt lett ilyen :D De a borostyánnál lényegesen gyorsabban nő.
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
Én is a vadszőlőre gondoltam végül is.
Viszont arra nem gondoltam, amit a 2-es válaszoló írt, érdemes ezt megfontolni és ha esetleg mégis ezt a döntést hozzuk, akkor a fa fokozott védelmébe elmélyülni.
Két dolog miatt akartam ezt a megoldást.
Az egyik, hogy tetszik, a másik pedig, hogy a szomszédos telken ezt megvalósították kb. 6 éve (azt nem tudom, hogy milyen állapotban van alatta a fa) ugyanilyen faházon, és JELENTŐSEN hűvösebb van bent nyáron, mint nálunk, pedig a telek adottságai ugyanolyanok, az övékét is telibe éri a nap.
A szigetelés különböző módozatait már átrágtuk, hozzáértők szerint a kis légtér miatt csak pénzkidobás, jelentős változás nem lenne.
Tényleg tanácstalan vagyok ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!