Kezdőoldal » Otthon » Kert » Miből lehet tudni, hogy a...

Miből lehet tudni, hogy a stihl fűrész hamisítvány-e?

Figyelt kérdés

Pl. ez hamisítvány?

[link]

2016. nov. 18. 00:40
 1/9 anonim ***** válasza:

Így kép alapján nem lehet biztosra mondani, de szerintem igazi. Se a fűrészen, se a dobozán nem látni hibás feliratokat.

A nem igazi fűrészek általában nem igazi hamisítványok, hanem Steel vagy Stehl vagy ilyesmi feliratok vannak rajtuk, hogy ne lehessen őket hamisítással vádolni, mert az csak egy dolog, hogy a felirat hasonlít a Stihl felirathoz...

Az ilyeneket nem is nagyon szokták 30 felett adni.

Ez már szerintem egy kifutott széria, de a téma szempontjából mindegy.

Tippem szerint vagy lopott, vagy tartozás fejében kapta az illető, vagy csődbe ment üzletből menti ki, amit még lehet, vagy hasonló. Amúgy a hivatalos ára majdnem egy százassal több.

Hívd fel az eladót, mint mond, mennyire hihető a sztorija.

2016. nov. 18. 07:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Jónak tűnik. Az ára még reális is lehet. Vedd le az új árából az ÁFA-t, garanciát, + el akarom adni, és kb ez jön ki.
2016. nov. 18. 07:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha újat akarsz venni vedd márkakereskedésben. Ennyi pénzt nem adnék ki úgy hogy hátha szerencsém lesz.
2016. nov. 18. 09:14
 4/9 anonim ***** válasza:
3-nak Pont ez a lényeg! Újat, szépet, nagyon jót szeretne, csak nem a bolti áráért. Abból indul ki, hogy ez egy minőségi gyártó minőségi terméke ami még nehéz ipari körülmények között is évekig gond nélkül elmegy (tehát tesz az 1 év garira), Az ÁFA meg pont nem érdekli. Csak attól parázik, hogy valami hamisítvány. Különben ha megvenné, és kiderülne hogy kamu, simán felnyomhatná csalásért. De ismerem a márkát, az tuti STIh
2016. nov. 18. 11:23
 5/9 A kérdező kommentje:
Solargyulanak igaza van. Itthoni használatra kellene de inkább új gépet szeretnék ami megbírkózik a rönkökkel is. Azért nem mindegy, hogy 230e-ért vagy 130e-ért veszem. Ezt a típust már nem gyártják, gondolom 2-3 éve áll valahol. Viszont nem akarok befürödni egy kínaival. Annyira nem értek a fűrészekhez ezért kérdezem, hogy hamisítvány-e. Aki mindennap ilyet használ az ránézésre megtudja mondani szerintem.
2016. nov. 18. 13:05
 6/9 anonim ***** válasza:

Pontosan ugyan ilyen fűrészem van, 2010 novemberében került 175 ezer forintba (még csak láncot kellett cserélni, s most majd egy lapot is.) Ennek az utódja ugye a MS261, aminek az ára ahogy írtad 225 ezer. Ez a fűrész GARANTÁLTAN EREDETI, egy hamisítvány nem ilyen.

Itt egy 440-es, s mellette a replika: [link] Szerintem egy laikus szemnek is feltűnő a különbség.

Ennyi pénzért ajándék. Csapj le rá, mert ha nem te, akkor más megveszi. Nagyon jó fűrész!

2016. nov. 19. 00:12
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Látom én is a különbséget. Azt hittem kicsit azért precízebb munka a hamisítvány.
2016. nov. 19. 18:54
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerencsére a Stihl-t MÉG nem tudják tökéletesen hamisítani.

Megvetted már?

2016. nov. 20. 22:26
 9/9 A kérdező kommentje:
Még nem mert az anyós most dobta ki végre az alkoholista paliját és neki van fűrésze amivel vágom a fát. Aztán még nem tudom hogy elviszi vagy otthagyja. Ha elviszi akkor meg kell vennem.
2016. nov. 23. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!