Miből lehet tudni, hogy a stihl fűrész hamisítvány-e?
Így kép alapján nem lehet biztosra mondani, de szerintem igazi. Se a fűrészen, se a dobozán nem látni hibás feliratokat.
A nem igazi fűrészek általában nem igazi hamisítványok, hanem Steel vagy Stehl vagy ilyesmi feliratok vannak rajtuk, hogy ne lehessen őket hamisítással vádolni, mert az csak egy dolog, hogy a felirat hasonlít a Stihl felirathoz...
Az ilyeneket nem is nagyon szokták 30 felett adni.
Ez már szerintem egy kifutott széria, de a téma szempontjából mindegy.
Tippem szerint vagy lopott, vagy tartozás fejében kapta az illető, vagy csődbe ment üzletből menti ki, amit még lehet, vagy hasonló. Amúgy a hivatalos ára majdnem egy százassal több.
Hívd fel az eladót, mint mond, mennyire hihető a sztorija.
Pontosan ugyan ilyen fűrészem van, 2010 novemberében került 175 ezer forintba (még csak láncot kellett cserélni, s most majd egy lapot is.) Ennek az utódja ugye a MS261, aminek az ára ahogy írtad 225 ezer. Ez a fűrész GARANTÁLTAN EREDETI, egy hamisítvány nem ilyen.
Itt egy 440-es, s mellette a replika: [link] Szerintem egy laikus szemnek is feltűnő a különbség.
Ennyi pénzért ajándék. Csapj le rá, mert ha nem te, akkor más megveszi. Nagyon jó fűrész!
Szerencsére a Stihl-t MÉG nem tudják tökéletesen hamisítani.
Megvetted már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!