Oleo Mac gs 370 alkalmas erre a célra?
Figyelt kérdés
Van egy oleo mac gs 370es fűrészem, kitaláltam, hogy elmegyek vele másoknak kuglizni párszor, szerintetek bírná a fűrészt, vagy tényleg évi pár cm3-ra alkalmas?2016. jan. 26. 21:07
1/7 anonim 

válasza:

Az oleo mac gépek olcsóbbak ugyan, mint egy stihl, vagy husqvarna, de nem szabad őket összetéveszteni a kínai ipari hulladékokkal. Ez egy olasz gyártmány, szerintem elég masszívak, jó anyagminőségű és megbízható gépek. Az alacsonyabb ár attól van, hogy nincsenek benne olyan technológiai újítások, mint a Stihl-nél a 2mix motor, vagy Husqvarnánál az xtorq motorok, ennek sima, kétütemű motorja van, és a kivitelezése is egyszerűbb kicsit. Kopó alkatrészekből is minden kapható hozzá, nem kell kukába dobni a gépet, ha pl. a csillagkerék, vagy a röpsúlyos kuplung, vagy egyéb alkatrész elhasználódik. Nyugodtan vállalhatsz vele maszekot, semmi baja nem lesz, ha a szükséges karbantartásokat rendszeresen megkapja. Tegyél jó minőségű kétütemű olajat a benzinbe, és jó minőségű lánckenőolajat öntsél bele, légszűrőjét takarítsad rendszeresen, és nem lesz gond.
2/7 anonim 

válasza:

Most olvastam vissza mit írtam, eléggé összefolyik a szöveg, mielőtt félreértené bárki, a lánckenőolajat nem a benzinbe kell önteni! :-)
3/7 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm szépen a válaszod :)
2016. jan. 27. 14:39
4/7 anonim 

válasza:

Az 1. válasz kissé leegyszerűsítő, mintha minden azonos gyártmány azonos minőség lenne.
Ahogy a többi nagyobb márkának, az Oleo-nak is van profi és hobbigépe. Ez a GS 370 pl. egy közepes minőség, nem profi döntőfűrész, de azért a kuglizást bírnia kell huzamosabb ideig.
5/7 anonim 

válasza:

Négyes, akár hiszed, akár nem, a két nagy márkának is vannak hobbi és profi kategóriás gépei. Amit leírtam, az azonos kategóriák összehasonlítására vonatkozik. Te sem gondolod komolyan, hogy az Oleo gs370 gépét pl. egy Stihl ms461 géppel hasonlítottam össze ugye?
6/7 anonim 

válasza:

Olvasd csak el, mit írtam. Pont azt, hogy a két nagy márkának is vannak profi és hobbigépei. (Meg az Oleo-nak is.)
Mivel az 1. válaszból nagyon úgy tűnt, hogy te erről nem tudsz, csak a márkákat elemezted, ami a konkrét típusra vonatkozó kérdésre nem volt elégséges válasz.
7/7 anonim 

válasza:

Nyugodtan kuglizhatsz vele!
Évi pàr cm3-tól nem lessz baja,mèg pár m3-tól sem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!