Hogyan kell tisztítani a vaskereszt begónia (Begonia masoniana) leveleit?
Figyelt kérdés
Nagyon rücskös. Ahhoz törékeny, hogy letöröljem a port róla, meg a rücskökből nem is lehetne. Ha letusoltatom, a rücskökből nem tudom, hogy száradna ki a víz, s nem tűri, hogy a leveleivel víz érintkezzen.2010. ápr. 29. 09:32
1/1 anonim válasza:
Nekem már több, mint 20 éve van ez a begóniám: ha nagyon zavar a por, akkorzuhanyoztasd le meleg idöben - akkor pár óra alatt leszáradnak a levelei, nem lesz semmi baja attól, hogy vizes lesz. (Gondolj bele, egy növény attól nem mehet tönkre, hogy vizes lesz, mert mindenhol esik az esö és attól megázik a növény is.) De én nem szoktam tisztogatni, havonta egy-kétszer megspriccelem erösebben és ez elég neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!