Kezdőoldal » Otthon » Kert » Magnóliája van vkinek? Érdemes...

Magnóliája van vkinek? Érdemes megvenni jó drágán, azért az évi 1-2 hétnyi virágzásért?

Figyelt kérdés

10 ezer felett láttam kertészetekben.

Kicsi volt olcsóbban is, de nem akarok éveket várni, hogy virágozzon.

Egy nagyobbra emlékszem, kb. 1,80 lehetett, 13 ezerért.

Egyébként ilyenkor kell ültetni?

Vajon érdemes?

Alig virágzik, mármint gyorsan vége a virágzásnak, és bár olyankor gyönyörű, de a maradék 50 héten keresztül meg egy sima zöld levelű fa (bokor).

2016. okt. 18. 19:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Látni láttam már, de hogy érdemes-e megvenni, azt majd Te eldöntöd.
2016. okt. 18. 19:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Na ennek a válasznak nem sok értelme volt.
2016. okt. 18. 19:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Pedig igaza van, nincs olyan, hogy általánosan megéri. Van, akinek egy fillért sem érne, van, akinek rengeteget. Nekem sem éri meg egy virág ugyanúgy, ha sok pénzem van, mint ha kevés.

Nekem nem érné meg, nagyon szép, hosszan virágzó virágok vannak olcsón, én azokat szeretem. De nyilván van, akinek megéri.

2016. okt. 18. 23:05
 4/5 A kérdező kommentje:

Figyelj, ugyanezt el lehet mondani egy kocsira, egy tengerparti utazásra, bármire.

De én nem erre voltam kíváncsi.

Szerintem elég egyértelmű.

2016. okt. 19. 07:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Én szeretem a magnólia virágát. Olyan 2 méter körüli és mindenki megcsodálja. A tulipán is csak 2-3 hétig virágzik. Mondjuk nálunk van vagy 6-7 féle, így a koraiak kezdete meg a késeiek virágzásának a vége talán 1 hónap. Aztán annyi... De ilyenkor a nárciszon, meg pár hagymáson kívül még nincs sok virág a kertben, nekem megéri, hogy tavasszal is sok virágot lássak.
2016. okt. 19. 14:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!