Mi a tapasztalatotok a kutyákat távol tartó láthatatlan kerítésről?
Hogy vaterán és a teszveszen keresel árut - látni ebből is hogy mennyire tapasztalatlan, hiszékeny, és megbocsáss lusta is vagy. Egyszerűbb neked keresgetni a neten mint felállni és menni valahova?
Az hülyeség amit szeretnél. Máskülönben a te kutyáidról van szó? Ha igen akkor csodállak, hogy saját ebeidet akarod így kínozni. Nem tudom milyen széles(hosszú) kerítésről lenne szó, de az biztosabb mint az amit te olvastál a neten. Nem olyan rettenetes megcsinálni és árban sem - nem kell 2m magas, elég talán 1m is. Ha csak egy kicsit is ügyes vagy 2-3 nap alatt egyedül is elkészíted.
Csodálom hogy manapság mennyi ember ilyen hülyeségekben hisz - nem gondolják végig, és képesek bármit megvenni. Most képzeld el ha például lemerül a nyakörvben az elem, akkor a kuty átmegy a szomszédhoz megeszi a csirkét. Van időd folyton ellenőrizni a nyakörvet, és hogyan tudod majd hogy korrektül működik? Ez olyan, mint az elektromos vakondriasztó - én ráfogom hogy működik, te meg bizonyítsd be nekem hogy nem. Hogy bizonyítod???
Szia!
Látom elég régi kérdés, sikerült beszerezni ilyen láthatatlan? ha igen hol és mennyiért? Nekem is szökős a kutyám. Én azt hallottam ismerőstől aki kipróbálta, hogy jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!