Van itt olyan ember, akinek van olyan vakondriasztója van, ami hatásos?
Kérem, hogy aki házi praktikákat, meg "ismerősöm ismerőse szerint" dolgokat akar válaszul írni, az ne tegye. Azok nem érdekelnek, mert már egy korábbi kérdésben megtárgyaltuk. Csak az írjon, akinek valóban van működő készüléke és a készülék márkáját is szeretném tudni.
Köszönöm
Neharagudj,nem tudom a választ, viszont van egy történet, a koleganőm mesélte.
Szegény vakond a vízórájukba menekült...Ahogy felnyitották a tetejét, ott gubbasztott az órán.
Ha vakondokról van szó, mindig ez jut eszembe.
ástam már le üveget.
a vakond meg kilökdöste.
de mégegyszer mondom nem népi bölcsességekre van szükségem (mert abból már van jó sok a kutyaszartól, a wartburg kipufogóján át távozó füstig), hanem márkavnévre, ami működik.
20:22 köszi.
pont ilyen választ vártam. s várom a márkanevet is. :)
Anyukámnak ilyen van, azt is kitúrják... és az üveget is.
Higyj a népi bölcsességekben, nekünk az hatott, de nem írom le ide, hogy mi, mert nem szabad...
20:22-es vagyok!Megnéztük a dobozát és ez áll csak rajta!
Szolár vakondriasztó!
Gyártó:Eurogarden Hungary Kft!
Zöld doboza van, a tescoban tuti kapsz, ja és nem jól emlékeztem az árra, mert 2700ft volt!Van ugyan ilyen még egy a tescoban, amibe elemet is lehet rakni, az 7000 körül van!Ez csak napelem működtetésű!
Köszönöm szépen (amennyiben ez tényleg működik nálatot)
Ha bejön, első nyugdíjam a tiéd:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!