Kezdőoldal » Otthon » Kert » Benzinmotoros fűkaszát nem...

Benzinmotoros fűkaszát nem tudom beindítani, mert lefullad. Az alapjáratot hogyan kellene beszabályozni?

Figyelt kérdés
Hidegindítót is vettem hozzá, mégsem indul. Mi lehet az oka?

#fűkasza-indítása
2016. aug. 30. 20:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A 8-as elsö linkjében én írtam az 5. választ.Ennyi volt.
2016. aug. 31. 11:43
 12/15 anonim ***** válasza:
Utolsó vgyok.Arra is kaptam valakitől zöldet(köszönöm)Ez még a kínaiak közt is kínai.
2016. aug. 31. 11:48
 13/15 anonim ***** válasza:
Tisztítsd meg ,és tedd ki elrettentő példának a nappaliban.
2016. aug. 31. 11:59
 14/15 anonim ***** válasza:
46%

4,5.: Kedves Kérdező!

Nem tudom, hogy a Strausz mennyire hasonló...

Annak idején utánakerestem, hogy hol és kik gyárthatják a "kis kínai" fűkaszát, a mienknek márkája sincs "Champion" "márkanév" volt ráragasztva, de így nem találod meg, mert az egy gyújtógyertya márka.

A tied is "japán karburátor" felirattal rendelkezik? Nézd meg a képeket lent.

Mi 20 000 Ft-ért vettük a kalaposoktól. Hogy miért ezt vettük? Egyszerű, mert kicsi a kert és nem tellett a drága Stihl, vagy Viking gépekre, nincs rá egyben 150 000 - 200 000 Ft otthon. Ez van... Hívtunk fűkaszást, de egy nap munkáért 10000 Ft-ot fizettünk. A kis kínaival lassabban, de megcsináljuk 3-5 ször, mire egy karbi tönkremegy, ami 1600 Ft. Azaz a 3 - 4. kaszálásnál, már visszahozta az árát. A szomszédnak is ilyen van. Nem mi tehetünk róla, hogy a komcsik tönkretették az országunkat és nincs fizetőképes kereset, ill. elég munkahely a D-Alföldön.

Daemon név alatt is futott, itt vannak az össz linkjeim róla.:

DEMON [link]

[link]

[link]

[link]

GARDENFIELD [link]

lengyel: [link]

gyertya: [link]

paradisetools [link]

1:25 olaj [link]

hasonlo zold [link]

2016. aug. 31. 12:42
 15/15 anonim ***** válasza:

5.: A "kis kínai" fűkaszában ilyen karburátor van a gyártó honlapján (43 ccm-s kétücis motorhoz, de van kisebb motor is elvileg).:

[link]

Elvileg 10 db. a min. rendelhető mennyiség, ezért érdemesebb oda és akkor kimenni, ahol vettétek és az árusoktól venni alkatrész! Csak figyeljetek oda, nehogy legyen már benne benzin, mert a múltkor nekünk használtat adott el.

Egyébként van hozzá membránkészlet és szerintem ők is csak kicserélik benne, az pedig csak duma, hogy nem lehet kicserélni és nem lesz tökéletes... Akkor mi volt az a benzin a múltkori karbiban, amit tőlük vettünk?

2016. aug. 31. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!