Miért nem adagol a szegélynyíróm folyamatosan damilt?
Rajta van a dobon merre kell feltekerni. Szépen befűzöm, vágok vele pár percig, adagolja. egyszer csak azt veszem észre hogy eltűnt. Visszahúzódik.
Azon gondolkodom nem vastag-e a damil. Olyan 1.8 lehet.
Ez miatt produkálhat ilyet?
Ez teljesen automata száladagolású gép lenne?
Az előírt vastagságú szálat tetted bele?
Hogyhogy eltűnik, visszahúzódik a szál? Annyira tövig kopik? Vagy egyszer csak leszakad tőben?
Nekem volt olyan (kínai) gépem, aminek a damilkivezető nyílás fém karikája nyírta el örökké a damilt, így egy munkavégzés alatt 4-5ször kellett szétszedni a dobot, és kivezetni újra a damilt :-(
van a fejen egy gomb amit ha megnyomok kijjebb lehet húzni a damilt. nem tudom forgás közben ez adagolja-e?
De ha nem akkor is maradni kellene egy kis csonknak amit megfoghatok kijjebb húzás céljára.
egyébként ilyen:
Holnap veszek vékonyabb damilt és meglátom mi lesz.
Akkor a tiéd félautomata adagolós. Tehát nem magától adja a damilt, amikor már fogyóban van, hanem amikor már érzed hogy fogy, enyhén odakoppintod a földhöz a dobot, és akkor ereszt ki elegendő damilt. Lehetőleg kerüld a betonra, kavicsos talajra koppintást, mert az hamar megeszi a dob "gombáját".
Ha így sem működik jól, azaz hirtelen eltűnik a szál, akkor valószinűleg az lesz amit korábban írtam, hogy a dob hibás, és a kivezető nyílás megeszi, elnyírja a damilszálat.
" enyhén odakoppintod a földhöz a dobot,"
persze nem leállított állapotban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!