JohnnyBoy002 kérdése:
A Straus fűkaszás mennyire strapabíróak?
Figyelt kérdés
Vettem 3 hónapja egy Greenfieldet, most el tört a kuplungja is meg a főtengelye is, vehetek másik gépet...
Elég nagy területre kell, sok helyen méteres gazzal. A Straust ajánlották, mennyire megbízható gép?
2016. aug. 5. 21:44
21/25 anonim válasza:
Itt szidja mindenki a straus fűkaszát.Nekem kb 2 éve van meg nem mondom hogy szuper de még használom. Azt se mondom hogy nem volt vele baj de én megtudtam csinálni.Az első amit csináltam vele legelóször hogy újra össze raktam mert olvastam már róla véleményeket hogy szét hullik.Egyébként ami jó benne hogy a piacon van hozzá minden.
22/25 A kérdező kommentje:
Nekem 2 hete van meg, már a motorja rossz... nekem is kezd rossz véleményem lenni róla.....
Most az a helyzet vele, hogy kb. a gyújtással van a baj, ahogy nézegettem, 4000 ft-ot kellene beleölnöm így hirtelen első neki futásra, egyenlőre inkább felszereltem a régi, Greenfield motort a Straus szárára... Annak ugye pedig a szárban lévő hajtórúd tört el.
2016. aug. 21. 20:41
23/25 anonim válasza:
Én voltam az 5-ös.Csak nem hallgattál a jótanácsra.Na meg a sok buzgága is ki lepontozott.20 ból egy ,ha talán működik 1 évnél tovább,de csak azoknál, kik tudják valamelyest a sufniban szerelni.Számold majd azt is,hogy hány indításonként kell szerelni.Jöhetnek a pirosak.
24/25 anonim válasza:
Hát ha már kérted, nyomtam egy pirosat, de jelen pillanatban egyetlen válaszodnál sincs pont kiírva, azaz nem tudhatod, pontozott-e le valaki.
25/25 anonim válasza:
Megérdemli, majd még talán egy évig tudja használni, de jövőre majd vehet egy harmadikat.
Legalább kevesebb alkatrészt kell vennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!