Kezdőoldal » Otthon » Kert » A Straus fűkaszás mennyire...

JohnnyBoy002 kérdése:

A Straus fűkaszás mennyire strapabíróak?

Figyelt kérdés

Vettem 3 hónapja egy Greenfieldet, most el tört a kuplungja is meg a főtengelye is, vehetek másik gépet...

Elég nagy területre kell, sok helyen méteres gazzal. A Straust ajánlották, mennyire megbízható gép?

2016. aug. 5. 21:44
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
23%

demon rq 580

Nekem ez van most, ezt a nyarat már majdnem kibírta hibátlanul. Indul, nem esik szét semmi, csak a gyárilag meghúzott csavarok után kellett húzni. 27-30e körül van az ára, csak dicsérni tudom ennyi pénzért, erő is van benne.

2016. aug. 7. 20:19
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: Menj a totózóba és tölts ki egy szelvényt.
2016. aug. 7. 23:45
 13/25 anonim ***** válasza:
Igen, a Demon jó. Nem egy profi gép persze, de ha másra nincs pénzed, egy időre ez is megteszi. Nagy területen, méteres gaz esetén is jó eséllyel ki fog bírni legalább 3 évet. A piacon 26-ért adják jelenleg, minden felszereléssel együtt. Azaz, alig drágább, mint a Straus, de sokkal különb. A szöghajtáson kívül a hajtórúd mindkét végét is rendszeresen zsírozni kell (hozzá való anyaggal), mert ez megy tönkre leggyakrabban. De persze akkor is olcsón lehet hozzá alkatrészt venni.
2016. aug. 9. 07:19
 14/25 anonim ***** válasza:
Démon van, bírja. Ha nem pénzért dolgozol hanem saját kertben, évi 4-5 vágással sosem lesz méteres gaz. Az indítás - üzemi kar állásjelölés nekem fordított. Lehet sokan ezért kínlódnak az indítással. A légszűrőt levéve meg lehet nézni mi a valóság. Üdv!
2016. aug. 13. 05:29
 15/25 anonim ***** válasza:
Van aki szerint a straus is jól bírja...
2016. aug. 13. 07:52
 16/25 anonim ***** válasza:
A demon az utolsó csavarig megegyezik a straus-szal. Csak a matrica más.
2016. aug. 13. 09:50
 17/25 anonim ***** válasza:

Majd nézd meg egymás mellett a piacon. Hasonlóak, de nem egyformák. A belső tulajdonságaikban még ennyire se.

Ennyi erővel azt is mondhatnánk, hogy a 200 E-s Stihl és a 13 E-s kínai Steel is az utolsó csavarig egyforma, mert hasonlítanak.

2016. aug. 13. 16:44
 18/25 anonim ***** válasza:
Én nem a piacon hasonlítgatom, én szétszedve látom nap mint nap. Ugyan azokat az alkatrészeket rendelem, ugyan onnét ehhez az ezernevű kínai kaszához. Ezért is nemes egyszerűséggel kínai kasza néven fut minden alkatrész forgalmazónál.
2016. aug. 14. 07:50
 19/25 anonim ***** válasza:
Igen, méretre azonosak, mert ugyanazon típust koppintották le a kínai gyártók, lehet, hogy kínai szabványszámot is kapott... (Jópár gyár csinálja Kínában, különböző minőségben.) Egy kollégámnak az egyik legnagyobb márka gépe van, és ilyen kínai kaszából bontott porlasztót vett a piacon, abból kiszedett alkatrésszel javította a magáét, mert így tizenvalahányezret spórolt.
2016. aug. 14. 13:14
 20/25 anonim ***** válasza:
a gyártósor lehet, hogy ugyanolyan, de az se mindegy, hogy normális vagy hulladék alapanyagból csinálják, meg a minőségellenőrzés is eltérő lehet gyáranként/gyártósoronként/műszakonként.
2016. aug. 14. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!