2 lóerős fűkasza erősnek számít? Nekem elvileg annyi, de nem tűnik erősnek. Partner 407B típus.
Figyelt kérdés
2016. júl. 23. 22:57
1/3 anonim válasza:
Nekem 1,9 Le-s STIHL gépem van, megfelelőnek tűnik.
Inkább azon múlik, hogy mihez milyen vágóeszközt használok. Van hozzá damilos fej, négyágú fémlap, háromágú fémlap, és fűrészfogas körlap is. Az utóbbi kettőt ritkán használom. Néhol azért küzdök vele, mert egy kisebb terület miatt lusta vagyok oda-vissza cserélni őket. Főleg, ha messzebb vannak letéve.
2/3 gomzoli válasza:
A kérdés inkább az, hogy az említett 'partner' "márkájú" izé valóban tud-e 2 Le-t, vagy csak dekorációs célokból került rá a felirat. Nekem volt egy AlKo nevű gépem, elvileg 1,4 KW volt, azaz majdnem 2 Le. 4 év után végleg tönkrement, akkor vettem egy FS70 Stihl-t, ez 0,9 KW azaz 1,2 Le. A vicc az, hogy ez mégis erősebb, jobban megy vele a munka! 1000m2 nyírok vele, nehézség nélkül.
3/3 anonim válasza:
2 LE nem számít erősnek, legfeljebb gyengének sem. 3 körül számít erősnek. Azért 2 LE-vel már el lehet dolgozgatni, ha nem túl nagy a fű.
Lehet, hogy nem jól van beállítva, azért nem pörög rendesen.
A Parnert meg az AL-KO-t nem kell összemosni, a Partner a Husqvarna márkája, nem egy kínai bóvli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!