Kezdőoldal » Otthon » Kert » Hogyan lehetne megoldani hogy...

Hogyan lehetne megoldani hogy soha többé ne kelljen füvet nyírjak? Elég nagy a füves terület és semmi kedvem a kötelező fűnyíráshoz ami csak elveszi az időm és energiám. Valami vegyszerre gondoltam vagy lángszóróra (mintha betudnék olyat szerezni)

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy nagy kertimádó, hisz a kevés szabadidőmben elmegyek edzeni vagy a monitort bámulom. A ház udvarából mindent kipucoltam amit lehetett hogy a legegyszrűbb legyen és véletlenül se akadjon teendőm vele. Egy problémám viszont maradt: a fű folyton nő. végleges megoldás kell ellene. Nem érdekel az esztétika.

#fű #kert #fűnyírás #megoldás #energiaspórolás
2016. júl. 21. 09:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ja, ez a robotfűnyíró tényleg jó ötlet.

Hátránya, hogy vastag pénztárcával kell elmenni venni, de tényleg csak annyi dolgod van vele, hogy kilököd az udvarra, és kétévente veszel bele akkut. Nem nyírod a füvet, mégis szép a gyeped.

2016. júl. 21. 18:46
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

mekkora terület egyébként?

vegyél kecskét az a földig lerágja, felénk egyre több ilyet látok

2016. júl. 21. 20:20
 13/16 anonim ***** válasza:
82%
Kecskét ne! Az először a ruhát eszi le a szárítóról, utána a fákról a gyümölcsöt/lombot, aztán a bokrokat, és amikor már végképp nincs más elérhető zöld, akkor fanyalodik csak a rá a fűre. A birka viszont jó ötlet lenne, csak azt meg nyírni kell évente kétszer, meg a körmözéshez sem árt érteni.
2016. júl. 22. 08:10
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Állattartásra akarjátok rábeszélni azt, aki még a füvet sem bírja lenyírni. Mintha az állattal nem kéne jóval többet foglalkozni mint a fűnyírással.

Gratulálok :D

Az újgazdagok le szokták borítani betonnal és/vagy térkővel az egész udvart, így akárhány Q7-essel be lehet állni (ha szakszerűen van lerakva).

Cserébe elviselhetetlenül meleg nyáron, de amúgy sem leszel az udvaron, mert nincs ott semmi, a házban meg 1.5x annyit fogyaszt a klíma, mert kint nem bírja normálisan leadni a hőt.

De a térkövet tisztán tartani, leslagozni sem kevesebb meló, mint a fűnyírás. Szóval megint ott lyukadunk ki, hogy fizess meg valakit, aki megcsinálja helyetted.

2016. júl. 22. 08:23
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Önjáró fűnyíró?
2020. júl. 1. 02:56
 16/16 anonim ***** válasza:
Azt írod nincs gyakorlati haszna. Ezzel egyetértek én is. Veteményes nem játszik? Bár azóta biztos nem aktuális.
2022. márc. 10. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!