Sosem rendeltem tőlük, de nem véletlen. Gyakorlott, rutinos hobbikertész vagyok, mindig nézelődök, keresgélek virágok után kutatva. Ez a Megyeri Szabolcs féle kertészet 2-3 szoros áron ad majdnem minden terméket, mint egyéb helyeken. Csak egy példa: szimpla virágú mályvacserje 11.000 forint. Az egyik legkönnyebben szaporítható növény, magról és dugvánnyal is gyerekjáték új növényt nyerni. Még ha valami 4-5 éves nagy növények lennének amit árul, akkor oké lenne, de nem. 2 szezonos növényekről beszélünk. Egy kerítésfrontot végigültetni (több) százezres tétel lenne a hosszúságtól függően, ha innen venne az ember 10-20 darabot. És ez csak egy példa a sok közül. Rutintalan és/vagy gazdag embereket simán lehúz. Félreértés ne essék, nem sajnálom tőle, lehet utána csinálni szabadon.
2019. júl. 23. 20:47
12/20 anonim válasza:
Még jó hogy olvastam itt a kommenteket, és nem rendeltem tőle..
2020. márc. 4. 21:46
13/20 anonim válasza:
Az elmúlt 2 évben 2x is rendeltem tőlük (közel 20 tétel és 8-9 féle növény)
Összességében nagyon pozitívak a tapasztalatok. Minden növény megeredt. Egy volt necces mikor jött, de az is ha lassabban mint a többi de megkapaszkodott és fejlődik. Egy másik növény permetezést igényelt, de felhívtam a kertészetet és akihez irányítva lettem részletesen elmondta mivel és hogyan permetezzek. Maximális támogatást kaptam.
Szállításról részletesen írnak a honlapon. Csúcs időszakban a későn leadott rendelésre én is vártam. De ez van. Szerintem korrektek.
2020. máj. 3. 15:24
14/20 anonim válasza:
A megrendelt növényekre 8 hetet vártam. A kiszállítás előtt 2 nappal hívtak, hogy hozzák a növényeket, de nincs mindegyikből. Csak konténeres növényeket rendeltem és semmi különlegeset. Csak a vírushelyzet miatt rendeltem webshopból, de kár volt. Én soha többé nem rendelek tőlük. A növények rendben vannak. Olyanok , mint bármelyik kertészeti árudában.
2020. jún. 18. 13:49
15/20 anonim válasza:
Most jött meg a rendelésem több mint 3 hónap után és borzasztó csalódott vagyok. Valami csenevész kis szarokat kaptam, beteg levelekkel, összeaszott virágokkal. Az ügyfélkezelésük katasztrófáli, drága az áru, cserébe szart kapsz. Kiváncsi vagyok, hogy egyáltlán megmaradnak-e. Soha többé nem rendelek tőlük és nem is ajánlom senkinek sem őket.
2021. júl. 23. 12:45
16/20 anonim válasza:
Nekem sem maradt meg semmi, amit tőlük rendeltem.
2023. júl. 8. 07:18
17/20 anonim válasza:
Én többször vásároltam már Megyeri Szabolcs kertészetéből és teljesen meg vagyok elégedve. A weboldalon korrektül minden megtalálható, ahogy olvastam valaki nem nézett utána a szállítási időnek, ez is fent van az oldalán.
A növények hozzám kifogásolhatatlan állapotban érkeztek meg, amiért nagyon hálás vagyok.
2023. szept. 6. 16:31
18/20 anonim válasza:
Olvastam a véleményeket mielőtt leadtam a rendelésemet. Nekem viszonylag hamar, 2 hét múlva megérkezett a rendelésem.
Az évszaknak megfelelően érkeztek növények és egészségesek, így értetlenül állok a negatív tapasztalatok előtt.
2023. szept. 14. 13:25
19/20 anonim válasza:
Vagy szerencséd volt, vagy végre valahára megfogadták a sok negatív kritikát.
2023. szept. 14. 13:32
20/20 anonim válasza:
Nálam is minden rendben volt. Többször rendeltem már tőlük és sosem ért kellemetlen meglepetés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!