Locsoló csatlakoztatása hogyan?
Figyelt kérdés
Van egy kerti csap amire 3/4-es cső mehet rá.Nos én vettem ilyen locsoló szettet de nem tudom rá csatlakoztatni,ez kisebb talán feles... (?) Lehet venni olyan átalakítót amivel rá tudom csatlakoztatni,hogy néz ki egy ilyen.Igazából ebben a szettben van több minden de nem tudom mire jók...2016. júl. 4. 20:58
1/8 anonim válasza:
Van átalakító, csak ahhoz pontosan le kell mérni a méreteket. Esetleg a locsoló szettet is méret alapján kellett volna megvenni.
2/8 A kérdező kommentje:
ja,csak nagyon nem értek hozzá,aztán csak vettem egyet :) igaz csak 1000 FT volt egy szett az obiban.Amúgy csak ilyen méretet találtam.
2016. júl. 4. 21:25
4/8 anonim válasza:
Mármint, a slagra nem tudod csatlakoztatni a szórófejet?
Valószínűleg van a szettedben pár ilyen gyorscsatlakozó:
A szürke részt rárakod a slagod végére, a másik végébe meg csak bele kell nyomni a szórófej végét.
Ha esetleg nem 3/4-es szettet vettél, akkor piacon vagy szaküzletben olcsón lehet venni 3/4-es gyorscsatlakozót. Ezeknek csak a csőre csatlakozó vége különbözik, a bedugós vége egyforma.
5/8 A kérdező kommentje:
igen,ilyenem van amibe a szórófejet tudom beledugni.Tehát akkor kell vennem valamiféle átlakítót?Tudnál nekem linkelni,hogy az hogy is néz ki?Mit is keressek? :) Köszi
2016. júl. 5. 06:56
6/8 A kérdező kommentje:
ja,azt nem írtam ,hogy igen túl vastag a cső a csatlakozóhoz képest.
2016. júl. 5. 06:57
7/8 anonim válasza:
Mint írtam, nem átalakítót kell venned, hanem 3/4-es gyorscsatlakozót.
Az 1/2-est meg elrakod, hátha kell még valamikor.
8/8 A kérdező kommentje:
ja,bocsánat rosszul értelmeztem akkor.
2016. júl. 5. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!