S. O. S! Szenyvízszivattyút hogyan kell használni ha van rajt két kivezetés is?
Ennek most akkor a viz alatt kell lenni, vagy oldalt szív, vagy mit csinál??
Nagyon egyszerű! Nézd meg az alját, ha nem látsz beömlő nyílást, akkor valószínűleg nem tehető víz alá, így az egyik a ki- és a másik a bemenet.
Tegyél mindkét végére egy-egy, kb. 1m-es slagot, képezz U alakú csövet, hogy alul legyen a szivattyú, töltsd fel vízzel és egy pillanatra kapcsold be. Amelyik oldalon kiköpi a vizet, az a kimenet, a másik a bemenet.
Úgy néz ki az alja mintha ott szívná teljesen, de mégse ott csak a hűtő levegőt szívhatja, mert ott nem szív. Én erre a logora azt hittem hogy csak a halak miatt van, de ezekszerint azt jelenti hogy nem szabad vizberakn:
"azt hittem hogy csak a halak miatt van, de ezekszerint azt jelenti hogy nem szabad vizberakn: "
ja, így már ok. tehát ez nem merülő szivattyú!
Fel kell tölteni vízzel, és az egyik a szívó, másik a nyomó nyílás.
Nehogy ellepje a víz vigyázz!!
Az oldalán a kép egyértelműen mutatja hogy a víz fölött kell elhelyezni, és az egyik cső bemenet a szívó ág a másik cső kimenet a nyomó ág. Ennyi.
"Én erre a logora azt hittem hogy csak a halak miatt van,"
Hát, ja. A szennyvizek általában tele vannak hallal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!