Kezdőoldal » Otthon » Kert » MTD fűkasza alkatrész?

MTD fűkasza alkatrész?

Figyelt kérdés
MTD fűkaszán (Auchan), amit tán egy éve használok, a minap eltört a kar, amivel fogni lehet az egészet. Vagyis csak a bal fele, ez a hosszabbik (ezen nincs gázmarkolat). Tőbe tört le, ahogy fel van erősítve. Kerestem neten alkatrészt, de nem találok. Lehetséges, hogy alkatrészként nem lehet kapni?

2016. máj. 28. 17:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Én MTD láncfűrésszel jártam így, már 2 éve lejárt garival. Írtam a hazai képviseletüknek, hogy nekik van -e raktáron az adott alkatrészből, mert boltokban sehol nem találni hozzá. Elkérték a címemet és küldtek egy komplett alkatrészt ingyen. A te esetedben is megér ez egy próbát.
2016. máj. 28. 17:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, megpróbálom...
2016. máj. 28. 17:24
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
És legközelebb kerüld ezt a márkát.
2016. máj. 28. 18:20
 4/7 anonim ***** válasza:

Ahogy irták nagy ívben kerüld ezt a márkát.

Nekem van ilyen,alig használt XD

2016. máj. 28. 21:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Webáruházak kínálatában azokat a termékeket találod amit leggyakrabban keresnek. A környezetedben lévő kisgép kereskedésekben, nagyobb mezőgazdasági boltokban is foglalkoznak alkatrész kereskedelemmel. Rendelésre, egy mtd-hez bármit be tudnak szerezni.
2016. máj. 29. 08:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Így van, kisgépboltokban, szervizekben vagy tartanak, vagy beszerzik neked.

Mondjuk, feléből kijön, ha kimész a legközelebbi piacra, ahol árulnak ilyesmit, viszed a letört részt, hogy ilyen kellene, és fillérekért tudsz venni újat. A cső vastagsága a lényeg.

De különben meg ha csak a felfogatásban lévő pár cm tört le, akkor a kar eltört végét egy kombinált fogóval kiegyengeted, ha szükséges, egy fémfűrésszel egyenesre vágod, reszelővel lesorjázod. Imbuszkulccsal fellazítod a szorító idomot, és a törött rész helyére befogatod a szarvat.

(Egy MTD nem biztos, hogy megér egy új alkatrészt.)

2016. máj. 29. 18:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Végül fùrtam egy jukat rá és visszaraktam 3-4 cm, nem is horpadt pedig az alu szokott... :)
2016. máj. 30. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!