Üdv! Pár napja vettem egy husqvarna 135 tipusú láncfűrészt. Vágtam vele kb 10 percet utánna leraktam, most meg pár nap után látom, hogy egy kissebb olajtócsa van alatta?
Szerintem ne csinalj ilyesmit.....meg azt gondolnak,hogy nem ertesz hozza!
A lancot egy beepitett olajszivattyu keni,hogy csokkentse a surlodast.egyes tipusoknal csak a lanc forgasa kozben mukodik a szivattyu,masoknal a motor mukodesevel egyutt.Amikor a gepet leallitod,az elozoleg a vezetolemezre ,lancra szivattyuzott olaj (vagyis ami a z olajtartalybol kiszivattyuzasra karult)le fog folyni a geptesten a gep ala.Ez teljesen normalis jelenseg,az lenna a baj ha nem igy lenne.
Ha van olvasdd el a hasznalati utmutatot,ha ismered es betartod az abban leirtakat,akkor kevesebbet aggodsz olyan miatt amiert nem kene.
Az olas viszkozitasa megfelelo?
Mas esetben az olajtartaly zarokupakjara gondolnek,legvegso esetben az olajtartaly repedesere(ilyennel meg nem talalkoztam soha).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!