Hogy kell vadkendert ültetni?
Figyelt kérdés
Nos, a helyzet hogy egy kisebb városban lakunk, és a szántóföldeken múltkor találtam vadkendert, szép számmal.
Találtam pár növényen magokat, természetesen, nem akarom beteríteni vele az egész kertet, mindössze 3 tőt szeretnék. Ha van mag, akkor csak simán ások egy nagyon kicsi lyukat és bele rakom a magot?
2016. máj. 28. 00:23
11/14 anonim válasza:
Tévedés, a vadkendertől be lehet állni ezzel a módszerrel: húsz percenként egy cigit el kell szívni 1:5 arányban, és a jobb hatás érdekében elkortyolni hozzá 3dl bort, higyjétek el az 5. Cigi után már elég rendesen érezni fogjátok, láttam haveromon tényleg beállt!! Ez egy titkos módszer ne nagyon terjesszétek mert még a végén ezt is betiltják!
12/14 anonim válasza:
Akkor is maximum a bortól állsz be. :D
13/14 anonim válasza:
Azért engedélyezett mert az 0,x% THC miatt nem állsz be még ha az egész növényt is elszívod :)
Ha belehetne állni, akkor tuti tiltva lenne..
ISTEN MENTS HOGY JÓL ÉREZD MAGAD VALAMIVEL, WELCOME TO HUNGARY
14/14 anonim válasza:
Hát persze itt semmihaz nincs jogod,csak hogy befogd a pofád és ébérér dolgozz,és dögölj meg nyugdij előtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!