Ez milyen gomba?
Figyelt kérdés
Kilószám terem a magaságyban. Voltak tenyérnyi darabok is. Én valami csiperkefélének nézem, de nem értek hozzá. Nem akarom megenni, csak kíváncsi vagyok.
2016. máj. 23. 09:28
11/17 A kérdező kommentje:
Köszi!
Nincs ötleted hogy került oda ekkora mennyiségben?
2016. máj. 25. 22:38
12/17 gomzoli válasza:
Nekem is szokott nőni a kertemben, csak úgy, soha el nem lett hintve spóra, vagy ilyesmi. Jó a táptalaj, a gombafonalak megtalálhatók a földben, és amikor a körülmények egyeznek, akkor termőtestet növeszt.
Pitypang is nő, pedig nem ültetted te se, én se.
13/17 A kérdező kommentje:
Igaz! :) Legalább biztos lehetek benne, hogy jó a talaj . :)
2016. máj. 27. 09:30
14/17 anonim válasza:
Amennyiben nem sárgul és nincs gyógyszerszaga, ehető. A nagy, lelógó gallér miatt az útszéleken is megjelenő csiperke lehet (kettős gallér). Ha nincs permetezés, a fiatal gombákat megeheted.
15/17 anonim válasza:
Van a közeledbe nagy piac.. Ott szokott lenni gombaszakértő. Nem akarom senki tudását kétségbe vonni! Én a 100% híve vok... Borzasztó a gombamérgezés!
16/17 A kérdező kommentje:
Egy három éves gyerek anyja vagyok , persze, hogy elvittem,miután itt azt az infót kaptam, hogy érdemes.
Megerősítette amit itt mondtak. Kerti csiperke.
2016. máj. 27. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!