Ezek a paradicsomok már betegek, vagy a nap égette meg? Rezes permetezés segíthet rajtuk? Képpel.
Figyelt kérdés
Már így kaptam, csak azóta nőttek valamennyit.
Nagyon-nagyon sűrűn voltak vetve, így nem kaptak rendesen fényt az elején.
Ha rézzel megpermetezem, magukhoz térnek?
Mellette másféle paradicsom van, annak semmi baja (még?)
2016. máj. 22. 18:08
1/3 anonim válasza:
Valami értelmesebb fotókat kellett volna csinálni.
Az alsó levelek bármilyen ok miatt leszáradhattak, akár napégés miatt is.
A felső levelek erős tápanyaghiányt mutatnak, ilyen ok miatt is leszáradhatnak az öregebb levelek.
A fitoftóra ilyen hűvös időben még nem támad.
2/3 anonim válasza:
Töltögesd fel, adj nekik egy kevés nitrogént és jó bőségesen locsold be. Össze fogják szedni magukat. Sűrű lehetett a palántanevelőben. Legközelebb ilyen nyurgák lesznek, akkor ásóval ültesd, mélyen. A rezes permetezés sem árt.
3/3 anonim válasza:
Én még egy kis lombtrágyát is tennék a permetszerbe, ha nem 3-4 tő van. A paprikát és a paradicsomot amíg el nem kezd teremni Ridomil Gold Plus-szal szoktam megpermetezni eső előtt, vagy 10 naponta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!