Kivirágzott a kivim. De melyik?
Figyelt kérdés
Három éve vettem őket egy kertkatalógusból. Az egyik jóval dúsabb és most virágzik is, a másik sajnos nem. Már nem emlékszem melyiket hová ültettem, szóval ez most a fiú vagy a lány?
2016. máj. 15. 11:23
1/5 anonim válasza:
Ha az egyik nem, akkor nincs, ami beporozza. Nézd meg, látsz benne terméskezdeményt?
2/5 anonim válasza:
Itt meg tudod nézni a különbséget köztük: [link]
3/5 A kérdező kommentje:
Láttam ezeket a fotókat, de nem tudtam eldönteni. Viszont egy száron három virág van, tehát valószínűleg a fiú az. A virág közepe nekem üresnek tűnik. Nem tudom a másik miért nem virágzik, de az nem is olyan dús, kevesebb a hajtása. Valószínűleg azért mert a most virágzó közelebb van a helyhez ahova nyáron a medencét tesszük és több víz csapódik rá. Nem tudom ez lehet -e oka. Szeretnék már saját kivit enni, remélem jövőre sikerül.
2016. máj. 15. 19:57
4/5 anonim válasza:
Igen, ez a porzós.
Azt nem tudom, miért nem nő annyira a másik, de az biztos, hogy egyforma növekedés esetén is 1-2 évvel később virágzik először a termős.
5/5 A kérdező kommentje:
Ezt nem is tudtam, de köszönöm. Azt hittem, ha egyszerre ültetem virágozni is egyszerre fog. Akkor majd jövőre várom a másikon is a virágokat, hátha ehetünk már saját kivit.
2016. máj. 15. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!