Kezdőoldal » Otthon » Kert » Kihajt még a kivim?

Kihajt még a kivim?

Figyelt kérdés

Frissen ültetett kivim egyetlen hajtását letörte a vihar. Porzós növény, a termősnek nincs baja.

Szerintetek ki fog még hajtani?

Nagyon sajnálnám, ha nem...

2014. ápr. 19. 17:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nagyon lent tört el, akkor búcsúzz el tőle. Elvileg látni kéne a száron szemeket amikből lesznek újabb hajtások. Érdemes 2-2 növényt ültetni, mert egynek mindig lehet valami baja amíg eléri a virágzó kort. Tudom, hogy drága, de az idő sem olcsó.
2014. ápr. 19. 17:56
 2/6 A kérdező kommentje:

Van vagy 1 m-es a "törzse", ami már fás. A tetejéről indult a hajtás, de már nincs. Hát, nagyon remélem, van még talonban valami alvórügye.

Köszi a választ!

2014. ápr. 19. 18:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát 1 méteren belül kellene lennie rügyeknek. 2 hónapon belül eldől. Nekem már kettő is kipusztult. Az egyik kiszáradt a másik kifagyott. Mostmár tudom, hogy nagyon sűrűn kell locsolni, mert nem megy mélyre a gyökere.
2014. ápr. 19. 22:20
 4/6 A kérdező kommentje:

Megnéztem, van rügy! :)

Akkor várok, mi lesz.

És locsolom, ha nem esik éppen.

Kirohadni nem tud? Nem akarok átesni a másik oldalra.

Még egyszer köszi! :)

2014. ápr. 20. 18:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálam azért kell 3 naponta locsolni, mert homokos a talaj és friss telepítés. Nem tudnám túlöntözni, mert 5 perc alatt elszivárog a tányérjából.
2014. ápr. 20. 19:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Nálam kötött talajon minden locsolás nélkül elvoltak.

Csak nagy aszályban kaptak némi vizet.

(Az ültetés évében azért mehet rá 2 hetente a víz, ha nem esik.)

2014. ápr. 21. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!